DMCA

DMCA-Policy – svenskfilmen.com

svenskfilmen.com är i överensstämmelse med 17 U.S.C. § 512 och Digital Millennium Copyright Act (“DMCA”). Det är vår policy att svara på alla meddelanden som överträdelsen och vidta lämpliga åtgärder enligt Digital Millennium Copyright Act (“DMCA”) och andra tillämpliga immaterialrättsliga lagar.

Om ditt upphovsrättsskyddade material har lagts ut på svenskfilmen.com eller om länkar till upphovsrättsskyddat material returneras genom vår sökmotor och du vill använda detta material bort, måste du lämna ett skriftligt meddelande som information om uppgifter som anges i följande avsnitt. Tänk på att du blir skadeståndsskyldig (inklusive kostnader och advokatkostnader) om du förvränga information som anges på vår webbplats som gör intrång på din upphovsrätt. Vi föreslår att du först kontaktar en advokat för juridisk hjälp i denna fråga.

Följande element måste ingå i ditt upphovsrättsintrång påstående:

Ge bevis för behörig person att agera för ägaren av en exklusiv rättighet som påstås ha kränkts.
Ge tillräckliga kontaktuppgifter så att vi kan kontakta dig. Du måste också innehålla en giltig emailadress.
Du måste identifiera i tillräcklig detalj det upphovsrättsskyddade verk som påstås ha kränkts och med minst en sökterm som materialet visas i svenskfilmen.com’ sökresultat.
Ett uttalande om att den klagande parten har en god tro att användningen av materialet på det sätt som klagan är inte godkänd av upphovsrättsinnehavaren, dess agent eller lagen.
Ett uttalande om att informationen i anmälan är korrekt, och under ed, att den klagande parten är behörig att företräda ägaren av en exklusiv rättighet som påstås ha kränkts.
Ska undertecknas av behörig person att agera för ägaren av en exklusiv rättighet som påstås ha kränks.

Skicka den skriftliga överträdelse meddelande: reade till följande adress och en e-notifcation till responsatu@gmail.com

Obs: Post mail accepteras inte, skicka e-post istället. Skicka inte PDF eller skannade PDF, vi filtreras alla bilagor.

Vänligen Tillåt 1-2 arbetsdagar för ett e-postsvar. Observera att e-posta ditt klagomål till andra parter såsom vår Internetleverantör inte kommer att påskynda din begäran och kan resultera i en fördröjd svar på grund av klagomålet inte korrekt lämnas.